Any Questions? Call Us: 1-223-355-2214

Titel en promotie een feit voor MZV na nieuwe 6 op 6

EEKLO – Na twee eenvoudige overwinningen tegen Tielt (8-15) en Oostende (30-12) kan de titel in de tweede klasse MZV Waterpolo niet meer ontsnappen. De daaraan gekoppelde langverwachte promotie naar de Superliga, waar deze ploeg absoluut in thuishoort, is dus ook een feit.

Met nog drie wedstrijden op het programma kan geen enkele ploeg MZV nog inhalen aan de top van het klassement. Na vijf jaar in de tweede klasse, door de verplichte degradatie, zit dat “avontuur” er eindelijk op. In juni opent het nieuwe Eeklose zwembad zijn deuren en dus krijgt een jong MZV volgend seizoen eindelijk de kans om zich te meten met de top van het Belgische waterpolo.

De drie resterende wedstrijden, tegen Strombeek, Calypso en Leuven, zouden ook geen probleem mogen zijn voor MZV. Als het drie keer wint, heeft het sinds de verbanning naar tweede klasse maar één wedstrijd verloren. Een knappe reeks dus, maar het is nu al uitkijken naar volgend seizoen. Een ding is zeker: waterpolo leeft meer dan ooit in Eeklo!

About the Author

By Dirk / Editor on mrt 27, 2018