Any Questions? Call Us: 1-223-355-2214

MZV begint met eenvoudige zege aan 2018

SINT-NIKLAAS – MZV Waterpolo is het nieuwe (waterpolo)jaar uitstekend begonnen. Op bezoek bij Wase werd dit weekend met overtuigende 7-24-cijfers gewonnen. Ervaren rot Michael De Boever gooide op zijn eentje de bal 9 keer binnen. MZV blijft uiteraard ook leider in de tweede klasse.

2018 wordt voor al wie MZV een warm hart toedraagt een belangrijk jaar. In september volgt, na vijf jaar vagevuur in de tweede klasse, naar alle waarschijnlijkheid de terugkeer naar het hoogste niveau. Het nieuwe zwembad, dat in juni zijn deuren zal openen, laat de nog altijd heel jonge ploeg dan toe om opnieuw zijn plaats in te nemen in de Superliga.

MZV oefende in de winterbreak tegen eersteklassers Brugge (overwinning) en Mechelen (nederlaag) en was duidelijk klaar voor de eerste wedstrijd van de terugronde. Wase had op geen enkel moment iets in de pap te brokken en ging uiteindelijk kopje-onder met zware 7-24-cijfers.

Door deze gemakkelijke overwinning blijft MZV uiteraard ook leider in de tweede klasse met het maximum van de punten: 30 op 30. Nog 8 wedstrijden te gaan en het ellendige “avontuur” in de tweede divisie zit erop. Volgende week wacht een thuiswedstrijd tegen Strombeek, de nummer laatst.

About the Author

By mzveeklo / Administrator on feb 22, 2018