Any Questions? Call Us: 1-223-355-2214

Matig MZV vergeet het thuispubliek te verwennen

EEKLO – Na 8 speeldagen staat de zegeteller van MZV Eeklo op 8. Ook Calypso kon dit weekend weinig doen aan de autoritaire leider in de tweede klasse: 15-8. MZV speelde wel zijn minste wedstrijd van het seizoen, maar niets lijkt een titel en de bijhorende promotie richting de Superliga Eeklo nog te kunnen ontsnappen.

MZV begon uitstekend aan de laatste thuiswedstrijd van 2017. Het opgedaagde publiek kreeg aantrekkelijk en verzorgd waterpolo voorgeschoteld in de eerste twee periodes. De bezoekende hoofdstedelingen hadden werkelijk niets in de pap te brokken en keken halverwege tegen een 9-1-achterstand aan.

Na de rust veranderde het spelbeeld volledig. Eeklo kon de goede lijn totaal niet doortrekken en de thuisploeg zakte als een kaartenhuisje in elkaar. Calypso profiteerde een beetje, maar echt veel dichterbij kwam het niet. Het won de derde periode wel met 4-5, maar meer dan dat zat er ook niet in.

In het slotkwart herstelde MZV het evenwicht om uiteindelijk met matige 15-8-cijfers te winnen. Volgende week trekt Eeklo naar Leuven voor de laatste wedstrijd van de heenronde.

About the Author

By mzveeklo / Administrator on feb 19, 2018