Any Questions? Call Us: 1-223-355-2214

MZV vrouwen verliezen verrassend, weer zege voor de heren

EEKLO – MZV Waterpolo heeft opnieuw een streepje bij kunnen plaatsen in de kolom met de overwinningen. Tegen Antwerpen B werd het vrijdagavond 27-10. De Eeklose dames lieten dan weer van hun pluimen in Brussel. Ze verloren met het kleinste verschil van Calypso (8-7) en zijn niet langer ongeslagen dit seizoen.

De tweede ploeg van Antwerpen kwam naar het Eeklose zwembad met amper 7 spelers. Het werd dan ook snel duidelijk dat de toeschouwers geen al te aantrekkelijke wedstrijd te zien zouden krijgen. MZV wervelde in geen tijd weg van Antwerpen B en haalde het uiteindelijk met 27-10. Uiteraard blijft Eeklo aan de leiding met het maximum van de punten na 11 speeldagen.

Voor de Eeklose dames werd het een zondagavond om snel te vergeten. Calypso, de nummer drie in België, speelde de landskampioen bij wijlen op een hoopje. Na de eerste periode stond het al 3-0 voor de hoofdstedelingen. MZV kwam er niet aan te pas en de achterstand liep zelfs op tot 5-0 vlak na de rust.

Pas in het slotkwart kwam de motor van MZV op gang. Calypso liep eerst nog uit tot 8-3, waarna Hilke Nuyt, aanvoerder Fee Lampaert en aanwinst Nele Swimberghe de kloof bijna helemaal dichtten. De tussensprint van Eeklo kwam jammer genoeg te laat en het bleef 8-7. De eerste nederlaag voor de vrouwen van MZV, die wel leider blijven, is daardoor een feit.

About the Author

By mzveeklo / Administrator on feb 20, 2018